Raindrop Damaskus – Gyuto 200 mm – SevenSpoons
- På lager
939,00 kr.
GRATIS RETUR
365 dages returret
GRATIS LEVERING
Dag til dag levering
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Oliventræ |
HCR | 60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |
Kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Santoku – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.
Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.
Knivtypen, der giver dig en helt vild oplevelse i køkkenet
Carbon-knive er en ståltype med et højt indhold af kulstof. Dette gør, at kniven kan holde skarpheden længe og er nem at slibe op. Grundet det høje indhold af jern ruster Carbon-stål nemmere.
Det er i sig selv ikke noget problem, det kræver bare særlig opmærksomhed i forhold til vedligeholdelse. Carbon-stål er også kendt for at skifte farve til en nærmest gråblå farve – kaldet patina. Vi mener, det giver knivene en form for personlighed.
Læs om vedligeholdelsen HER
Skaft i naturligt træ menes at give et bedre greb om kniven
Denne knivs skaft i maghoni er håndlavet af vores smede. Skaftet er skåret fra naturlige træstammer, hvilket kan give varierende resultater, da vi fokuserer på at bruge hele stammen.
Vi har behandlet skaftet, så det er utrolig slidstærkt og robust. Vi har udviklet et skaft, der ligger godt i hånden, og som sørger for, at kniven er behagelig at arbejde med i længere perioder.
Læs om de knivskaftet HER
Nutidens Damaskus-metode giver en unik kokkekniv hver gang
Damaskus-knivene har deres navn efter fremstillingsmetoden ’Damaskus’, hvor man smeder knivene i flere lag. Kombinationen af 2 forskellige ståltyper danner et særligt mønster i bladet.
Vi har fremstillet vores Damaskus-knive af 365 lag Damaskus-stål, som nogen af de eneste i Danmark.
Her er kernestålet (det inderste lag stål) 1095, og det omgives af 364 lag 15N20. Da alle vores knive er håndlavede, finder du ikke to knive, der er 100 % ens.
LÆS MERE OM DAMASKUS KNIVE HER
Detaljeret information
Anbefalet af professionelle
Ole kragekjær
Masterchef finalist
Se kniven tæt på herunder
Raindrop Damaskus – Gyuto 200 mm – SevenSpoons
939,00 kr.
GRATIS RETUR
365 dages returret
GRATIS LEVERING
Dag til dag levering
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager



Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Oliventræ |
HCR | 60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |